Sayfa bulunamadı

Dive Denizli Dalış Merkezi

seferihisar dalışı

Seferihisar’da Harika bir Haftasonu

Seferihisar’da harika dalışlarla dolu, güzel bir hafta sonu geçirdik. Çadırlarımızı deniz kenarında kurduk, botla dalış saatimizin gelmesini bekledik. Sonra kendimizi harika su altı manzaraları ile dolu, serin sulara bıraktık. Çok güzel arkadaşlıklar, anılar ve dalış tecrübeleri ile dönüyoruz. Devam eden etkinlikler için etkinlik takvimimizi takip edin, bize katılın.

kaş dalış

15-16 Temmuz Kaş Dalışımız

Kovanlı Doğu ve Deve Taşı bölgelerinde yaptığımız dalışlarda su altı canlılığı çok zengindi. Kaşın büyüleyici turkuaz mavisi her zaman sürprizlerle dolu olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi.

karaburun dalış

Kurban Bayramında Karaburun’da dalışlar yaptık

Karaburun’un eşsiz güzel dalış noktalarında muhteşem su altı canlıları, 9 Eylül ve Alaybey batıkları hafızlarımızdan silinmeyecek güzellikte anılar bıraktı.

Dalyan Dalış

3-4 Haziran Dalyan Dalışı

Büyülü maceranın bu haftaki durağı Dalyan’dan selamlar. Çok balık, çok arkadaşlık çok baloncuk dolu keyifli bir hafta sonu oldu. Emeği geçenlere ve katılımcılara çok teşekkürler.

19 Mayıs Kaş Dalış

19 Mayıs Kaş Dalışı

Büyülü Mavi Macerada bu hafta durağımız Kaş oldu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı su altında kutladığımız için çok sevinçliyiz. Çok balık, çok arkadaş, çok keyif, çok baloncuk dolu bir etkinlik daha bizim içim. Bu dalış etkinliğine bizimle katıldıysanız https://my.divedenizli.com.tr adresinden, size özel anılara ulaşabilirsiniz.

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’mız Kutlu Olsun

19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Anneler Günü Kutlu Olsun

Tüm anneleri saygıyla anıyor ve onların hayatımızdaki yerini bir kez daha hatırlıyoruz. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

bodrum-dalis

Bodrum Dalışı 29 Nisan – 1 Mayıs

Maceranın bugünkü durağı Bodrum. C47 Dakota Uçak batığını gözlemledik, çok balık, çok arkadaş, çok keyif, çok baloncuk dolu bir gün daha.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız Kutlu Olsun

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun!

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Ramazan Bayramı’nız Kutlu Olsun

Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, Ramazan Bayramınızı en içten duygularımızla kutluyoruz.